Piileekö kylpyhuoneessasi vesivahingon vaara tai kaipaako keittiösi päivitystä?

Kylpyhuoneremontit ja muut remontit hoituvat meiltä varmoin ottein. Vai haaveiletko uudesta lattiasta, kattopinnasta tai seinien maalauksesta?

Toteutamme monipuoliset korjausrakentamisen palvelut. Maalaamme, pinnoitamme, uusimme lattiat - palveluntarjontamme on monipuolista ja pystymme toteuttamaan isojenkin kohteiden kokonaisvaltaiset remontit.

 • Sauna- ja kylpyhuoneremontti kokeneilta remontoijilta.
 • Keittiöremontti uudistaa kodin sydämen.
 • Kuluneet lattiat? Asennamme laminaatit ja parketit!
 • Meiltä myös laatoitukset.
 • Sisämaalauksilla uutta ilmettä kotiin.
 • Miltä katto näyttää? Asennamme uudet pintamateriaalit!

Sisämaalaus: kaipaatko uutta tyyliä tai pintasilausta?

Kun seinät alkavat kaatua päälle, maalataan ne! Uusi maalipinta herättää kodin eloon ja huomaat pian itsekin olevasi virkeämmällä tuulella kotona. Sisämaalaus voidaan toteuttaa läpi vuoden, kunhan pystymme järjestämään tarvittavan tuuletuksen sisätiloihin. Seinien maalaus on myös loistava ja edullinen keino lisätä asuntosi kysyntää myynti- ja vuokramarkkinoilla.

Sauna- ja kylpyhuoneremontit vaativat vakaata kättä

Hyvin suunniteltu kylpyremontti on kodin kauneus vielä vuosienkin päästä. Kaikki lähtee tarkasta toimintasuunnitelmasta, jonka teemme kanssasi. Kylpyhuoneremontti voi sisältää kokonaisvaltaisen kylpyhuoneen uusimisen tai vain osauusintaa, kuten laatoitusta ja kylpyhuonekalusteiden asennusta. Sekä sauna- että kylpyhuoneremonttia varten tarvitaan vesieristyksen ammattiosaajia, jottei vesivahinkoja pääse syntymään. Ota yhteyttä meihin ja toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen!

Kattojen ja lattioiden pintamateriaalien valinta

Lattiaksi parketti, laatoitus, vinyyli tai laminaatti? Saunaan kuusi, haapa, tervaleppä tai lämpökäsitelty puu? Kattoon puupaneli, halltex, mdf-sisutus levyt tai pelkästään maalattu sisustuslevy? Autamme mielellämme pintamateriaalien valinnassa ja kerromme niiden eri ominaisuuksista. 

Miksi valita laminaatti?

Laminaattia on mahdollista löytää melkein missä vain kuviteltavassa värissä ja kuviossa. Laminaatti on monikäyttöinen, tyylikäs ja edullinen vaihtoehto asunnon ilmeen uusimiseen.

Miksi valita parketti?

Parketti on laadukas ja jalalle mukava materiaali. Se tuntuu jalan alla pehmeältä ja lämpimältä. Parketti on laminaattia kalliimpi vaihtoehto, mutta sen tyylikkyys säilyy vuosia.

Laatoitukset

Laatoitus on luonnollinen valinta märkätiloihin, mutta myös eteisissä ja keittiössä laatoitus on tyylikäs vaihtoehto. Laatoituksen etuna on, että se on helppo pitää puhtaana. Laatoitus myös kestää aikaa.

Kalusteasennukset - keittiöön, kylpyhuoneeseen ja minne vain tarvitset

Asennamme kiintokalusteet huolella ja ammattitaidolla. Kun laitamme kodin lattiat, seinät tai katon uusiksi, harkitse myös vanhojen kalusteiden vaihtoa uusiin. Hoidamme asennukset toiveidesi mukaan!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 8Jaa

AJANKOHTAISTA

 • Messuosastot Suomen Messuille
 • Lavastetyöt Yleisradiolle 
 • Kerrostalohuoneiston täydellinen saneeraus Helsingin Katajanokalla.
 • Taloyhtiön saunaosaston ja pesutuvan saneeraus Helsingin Pasilassa.
 • Urheilugaalan lavasteiden pystytys ja purku Hartwall Arenalla.
 • UMK-finaalin lavasteiden asennus ja purku Barona Areenalla.
 • Yksityisille teemme keittiöremontteja, kattotöitä, kattojen hoito-ja huoltotöitä, saunaremontteja, kylpyhuoneremontteja sekä erilaisia ulkoremontteja jatkuvasti. 

Lähetä tarjouspyyntö

Teemme arvioinnin työn kustannuksista ja lähetämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse